Forum

Lyssna på gratis ra...
 
Notifications
Clear all

Lyssna på gratis radio på dina Apple-enheter  


GodivaKaylin
Inlägg: 1
(@godivakaylin)
New Member
Blev medlem: 1 år sedan

Nu kan du lyssna på gratis radio på dina Apple-enheter tack vare RadioDeck. Detta är en bra applikation för alla Apple-enheter som körs på iOS 4.3 och senare. Allt du behöver göra är att ansluta din Apple-enhet till din dator via USB-kabeln, och den kommer automatiskt att börja spela en lista över gratis radioanläggningar (RTS) från alla länder runt om i världen. Du kan nu lyssna på dina favoritmusikkanaler utan extra kostnad. Inga fler annonser som avbryter dina ljudströmmar.

Om du inte har använt en RTA så kommer den här programvaran att gå igenom hela processen. De har hundratals kanaler att välja mellan och ännu fler varje dag. Du kan enkelt söka och hitta de stationer som du vill höra på din Apple-enhet. Du behöver inte köpa extra utrustning eller ansluta hörlurarna till ett extra uttag för att kunna njuta av dina favoritradiostationer.

Det finns flera företag som erbjuder gratis radio på din Apple-enhet, men bara en handfull av dem är faktiskt pålitliga. Jag har testat dessa program och kan rekommendera XM-satellitradio som den mest pålitliga. Det är gratis, det är lätt att använda och det fungerar på alla de största märkena av Apple-enheter. Det är också mycket anpassningsbart så att du kan lyssna på vilken typ av radio som helst på din Apple-enhet; även om du inte reser för att åka till ett visst land kan du fortfarande njuta av dina favoritmusikstationer.

Share: