Forum

528 Real Madrid Dra...
 
Notifications
Clear all
528 Real Madrid Drakt Barn Cecile
528 Real Madrid Drakt Barn Cecile
Grupp: Registrerad
Blev medlem: 2021-11-04
New Member

Om mig

Paris Saint-Germain har bekreftet at tre spillere og en medarbeider har testet positivt for koronavirus.  
To spillere som ikke vil delta i resten av klubbens sesong er Edinson Cavani og Thomas Meunier, som, som Goal avslørte lørdag, har nektet sjansen til å forlenge kontraktene til slutten av august.  
Maglie Calcio A Poco Prezzo De forseglet en plass i kvartfinalen i den europeiske konkurransen før sesongens avbrudd i mars på bekostning av Borussia Dortmund, og sluttet seg til Atalanta, Atletico Madrid og RB Leipzig som et av de fire lagene som allerede har avansert fra det siste -16 trinn.  
  
Den brasilianske forsvareren Thiago Silva kommer også til å forlate Parc des Princes i sommer etter åtte trofébelastede sesonger med klubben, men det pågår fortsatt samtaler for å knytte PSG-forsvareren til en midlertidig avtale som varer til slutten av Champions League.  
Ligue 1-mesterne, som ble kronet i april etter at resten av sesongen ble kansellert og posisjoner avgjort på grunnlag av poeng per kamp på grunn av koronaviruspandemien, skal tilbake til trening foran Coupe de France og Coupe de la Ligue -finaler og gjenopptakelse av Champions League.  
Goedkope Juventus shirt  
Før den turneringen skal PSG møte Saint-Etienne i Coupe de France-finalen 24. juli og deretter Lyon i siste Coupe de la Ligue-showpiece 31. juli, noe som bidro til Ligue 1 og Trophée des Champions betyr den franske siden forbli i drift for å fullføre en enestående femling.  
VickeyGau Maglie Calcio 2022 CliffordB  
Layvin Kurzawa diskuterer også vilkår med klubben, som er opptatt av å unngå å miste flere førstelagere når de søker sin første seier noensinne i konkurransen. Thomas Tuchels menn er videre til de åtte siste i Champions League, som blir ferdig i en turnering i Lisboa i august.  
  
  
###  
VickeyGau Maglie Calcio 2022 CliffordB

Plats

Sysselsättning

Goedkope Juventus shirt
Sociala nätverk
Medlem Aktivitet
0
Foruminlägg
0
Ämnen
0
Frågor
0
Svar
0
Frågekommentarer
0
Gillade
0
Mottagna gillar
0/10
Betyg
0
Blogginlägg
0
Bloggkommentarer
Share: